Dahlgrens auto i Uppsala kontrollerar din bil inför besiktning

Inför besiktning

Dahlgrens auto i Uppsala kontrollerar din bil inför besiktning

Kontrollera din bil inför besiktning

När börjar närma sig tid för besiktning av din bil är det viktigt att bilen är i gott skick. För att undvika onödiga anmärkningar som ger avslag på besiktningsprotokollet kan det vara en god idé att boka tid för kontroll av din bil hos en verkstad.

Lämnar du din bil till oss för kontroll och eventuell service inför besiktning kommer vi genomföra en grundlig kontroll av din bil. Vi ser över allt från bromsar och däck till lampor och vindrutetorkare. Upptäcker vi några problem kommer du att informeras om defekterna samt erbjudas en lösning för att återställa bilen i toppskick.

Ta hjälp av oss för service och besiktning av din bil

Vi besiktar din bil

Vi kan ombesörja själva besiktningen av din bil i samband med att du lämnar bilen till oss för kontroll inför besiktning.

Att låta oss besikta din bil gör att du slipper fundera på förberedelser och besiktning. Skulle bilen mot förmodan få en anmärkning trots kontroll av oss innan ser vi till att lösa problemet. Du kan helt enkelt lämna din bil till oss och hämta den nybesiktad och i gott skick.

Ett tips för att hålla nere antalet besök hos verkstan är att boka in en kontroll innan besiktning. Vi kan då laga eventuella defekter innan de ger anmärkningar eller körförbud.

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.