Efterkontroll av bil innebär att vi reparerar eventuella anmärkningar efter besiktning

Efterkontroll

Efterkontroll av bil innebär att vi reparerar eventuella anmärkningar efter besiktning

Efterkontroll av ditt fordon

Har din bil fått en besiktningsanmärkning är det viktigt att åtgärda problemet så snart som möjligt. Lämna din bil till oss så kan vi reparera bilen och åtgärda defekterna du fått anmärkning för. Vi kan även ombesörja ombesiktning av din bil så att du kan fokusera på annat.

Vid en ombesiktning kontrolleras de anmärkningar som tidigare noterats och man säkerställer att bilen nu uppfyller de krav som ställs. Efter godkänd besiktning kan du hämta din bil från oss med vetskapen om att du vistas lite säkrare på vägarna.

Besikta bil för att köra säkert

Att tänka på vid besiktningsanmärkningar

Din bil kan ges ett antal olika typer av anmärkningar vid en besiktning. Anmärkningarna kan vara av olika grad där vissa enbart medför en ”bra att veta”-notering medan andra medför körförbud. Oberoende vilken anmärkning du fått kan vi hjälpa dig med din bil. Vid ett körförbud behöver din bil bergas till vår verkstad. Vid andra anmärkningar kan du fortsätta köra med din bil fram till ombesiktning, men tänk på att boka tid hos verkstad i god tid innan för att inte riskera körförbud.

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.